Ga terug
Heeswijk-Dinther – Vorig weekend vond de officieuze opening van het zaalseizoen plaats. Daar wist De Korfrakkers tijdens 3 toernooiwedstrijden niet tot winst te komen. Een slechte seizoensopening zou je zeggen. Deze zondag opent het seizoen echt met een uitwedstrijd tegen Altior. Een tegenstander waarvan onlangs in de veldcompetitie nog werd verloren.
 
De Korfrakkers begon meteen scherp aan de wedstrijd en kwam meteen tot scoren. Door veel variaties en diversiteit van aanvallen konden de Erpse dames de stand al snel uitbouwen. Binnen 10 minuten stond er al een 0-6 score op het bord. Na deze 10 minuten wist Altior ook de korf te vinden. De Korfrakkers kon makkelijk blijven scoren en doordat het in de verdediging ook goed stond werd de rust in gegaan met een ruime voorsprong van 5-14.

Na rust verging het net als in de eerste helft en wisten de Erpsen in de eerste aanvallen snel tot score te komen. Daardoor stond het vrij snel 5-17. In tegenstelling tot vorig weekend werd er deze zondag wel zuiver met het schot omgegaan, vooral gedurende de tweede helft. Ook door goede onderscheppingen in de verdediging kon de bal snel terug naar het aanvalsvak. Daar pakte De Korfrakkers de scherpte nog verder door. De eindstand waarmee werd afgefloten was 11-26.

Scores:
Janine Delisse 7x
Monique van de Ven 6x
Marlou Hulsen 5x
Eline Kerkhof 3x
Heleen van den Nieuwenhof 2x
Maud Kanters 2x
Chantal van de Akker 1x