Ga terug

 
Deze week ontvangen jullie via trainers/coaches 3 of meerdere loten van de Grote clubactie 2016.
Voor alle spelende leden die op 1 januari 7 jaar of ouder zijn zit de aanschaf van 3 loten in de contributie verwerkt. Je mag de loten doorverkopen.
 
Pathe thuis actie
Door extra loten te verkopen zorg jij ervoor dat er geld wordt opgehaald voor onze vereniging. De grote clubactie wil jou graag bedanken met een film van Pathé Thuis. Kijk thuis een film met het gezin of met je vrienden!
Dat heb jij zeker wel verdiend, na het verkopen van loten!
20 loten actie
Alle deelnemers t/m 13 jaar die 20 loten of meer verkopen, ontvangen 1 gratis pretparkkaartje (geldig bij Bobbejaanland, Slagharen of een dagje Schiphol in combinatie met 1 volbetalende persoon) of fikse korting op producten van Masita. 
Verkoopwedstrijd
Daarnaast wordt natuurlijk ook de verkoopwedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd is ook speciaal voor lotenverkopers t/m 13 jaar.
De beste lotenverkopers van Nederland maken kans op een iPad, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Voor meer informatie ga naar www.kids.clubactie.nl.
 
Wij als vereniging zijn heel blij met jullie inzet en willen er daarom nog een schepje boven op doen.
Diegene die voor onze vereniging de meeste loten verkoopt  ontvangt een originele korfbal bal gesigneerd door de selectie van de Korfrakkers*.
 
De verkoopboekjes zijn in de kantine te verkrijgen. Volle boekjes kunnen ook in kantine ingeleverd worden. Uiterste inleverdatum van de verkoopboekjes is 17 november 2016.
 
De verkoop gaat op zaterdag 1 oktober van start.
 
We wensen jullie alvast heel veel succes!
 
Voor vragen kan je terecht bij de club coördinaten:
Ineke Beekmans, Landweerveld 13, erp, penningmeester@korfrakkers.nl, tel.nr. 212081.
*Bij gelijke aantallen zal er geloot worden.