Ga terug
Welke vereniging kan dit nu zeggen? Dat zijn er maar een paar en één daarvan is De Korfrakkers. Het KNKV heeft De Korfrakkers als één van de 5 verenigingen toegewezen om de 'This is Korfball' Tour te organiseren. Het bidbook wat we hebben gemaakt bleek goed te vallen bij het KNKV en zo mogen wij het Nederlands Korfbalteam ontvangen in mei van dit jaar.

Op dinsdag 29 mei zullen er in sporthal Ter Aa een aantal korte wedstrijden worden gespeeld tegen diverse teams. Natuurlijk zullen er ook Rakkers bij zijn die in actie mogen komen. Op het einde zal bondscoach Wim Scholtmeijer zelf een team selecteren wat tegen Team NL zal spelen en wat door hem gecoacht wordt. Mooie uitdaging dus voor onze speelsters.

Voorafgaand aan deze wedstrijden zullen er een tweetal clinics ( arbitrage en trainers ) worden gegeven. Ook kan men zich plaatsen voor de Schotchallenge waarbij men gekoppeld wordt aan een international om samen te proberen de meeste doelpunten te scoren. Dus oefen maar vast.

Op woensdag zullen er de hele dag clinics worden gegeven door team NL. In de ochtend aan scholen en in de namiddag voor korfballers uit de Meierijstad.

Er zal nog heel veel informatie hierover volgen dus houdt het in de gaten.
Artikel 'verenigingen Korfball tour bekend gemaakt'
Video NL Korfball tour