Ga terug
De B1 won afgelopen zaterdag hun kruisfinale tegen Altior B1 uit Heeswijk-Dinther. De groen-witten brachten veel supporters mee en ook van Erpse zijde waren veel fans aanwezig om hun team aan te moedigen. Zo was het lekker druk op het zeer zonnige en dus warme sportcomplex aan de Watermolenweg.

Vanaf de start van de wedstrijd namen de Erpse speelsters het initiatief en daarmee de voorsprong. Deze gaven ze niet meer af hoewel erin de 2e helft niet veel meer werd gescoord. De 5-1 voorsprong met de rust bleef lang staan en Altior kwam 10 minuten voor het einde terug tot 5-3 maar meteen na de vakwissel scoorde de oranje equipe en was het pleit beslecht. Met 6-3 winst was de nale een feit en mogen ze het volgende week zondag opnemen tegen Peelkorf B1 uit Ysselsteyn. Om 11.00 uur begint de finale in Roermond dus supporters vertrek op tijd.
 
Maar de B1 is het niet het enige team wat in actie komt tijdens dit NK. Ook De Korfrakkers D1 zullen te zien zijn in Roermond. Zij spelen het D-Top 3 toernooi tegen Swift en Rosolo. De winnaar mag zich het beste dames D-team van Nederland noemen. Hun eerste wedstrijd is om 12.30 uur tegen Swift en om 14.00 uur spelen ze tegen Rosolo. Dat is weer even wennen voor onze D1 want zij speelden afgelopen seizoen in de gemengde competitie.

We wensen onze jeugd veel succes en hopen dat veel supporters mee afreizen naar Roermond.