Ga terug
In een geheel nieuwe samenstelling is de B3 de competitie vol goede moed gestart. De eerste wedstrijd speelden we tegen Celeritas. We moesten erg wennen aan elkaar en we hadden de pech dat alle schoten bij de tegenstander er in gingen. Na de rust hebben we veel meer kansen gecree╠łerd, maar helaas wisten we de achterstand niet meer recht te trekken.

De volgende tegenstander was Corridor. Er werden hele mooie combinaties gemaakt en dit resulteerde in een 4-1 voorsprong. Na de rust zette Corridor er een tandje bij en werd het een spannende eindfase. Helaas hebben we met 5-6 de wedstrijd net verloren. Dit was super balen!

De derde wedstrijd was tegen Altior en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Dit zagen we dan ook terug in de wedstrijd. Beide teams wisten om en om te scoren en in de rust was het dan ook 4-5. Na de rust werd Altior fysieker en hier wisten we niet goed mee om te gaan. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd verloren met 7-14.

Helaas wisten we de daarop volgende wed- strijden ook niet te winnen. De 1e helft veldcompetitie zit er bijna op. We zijn nog erg zoekende als team, maar de kansen zijn er volop. Dit belooft veel goeds voor de zaalcompetitie.