Ga terug
Wij van de D2 hebben het super gezellig met elkaar. Zowel met het trainen als met de wedstrijden wordt er hard gewerkt voor en met elkaar. Monique en Ilse; onze coach en trainsters zitten ons flink achter de broek aan om vooral je uiterste best te doen. Je best doen is in de ogen van onze trainers het minste en enige wat je moet doen, en ook het belangrijkst.

Wat we ook leuk vinden is dat de meeste meisjes uit een ander team komen en dat we zo weer meer kinderen van onze leeftijd leren kennen. De eerste afspraken met onze nieuwe teamgenoten zijn al weer gemaakt. Ook voor onze papa’s en mama’s is het in het nieuwe seizoen weer spannend, welke ouders er nu langs de lijn staan. Onze ouders hebben het ook al naar hun zin langs de lijn.

Na vorig jaar nog in 1 vak gespeeld te hebben zijn ze nu een D geworden dus mogen we in 2 vakken spelen. Een aanval en verdediging. De meiden hebben de aanpassing goed doorstaan en zijn bijna ongeslagen kampioen geworden. Super knap!! We hebben genoten van de taart, slagroom en champagne en bij kampioen worden hoort natuurlijk met kleren aan douchen.