Ga terug
Al meer dan 25 jaar is er voor aanvang van het zaalseizoen het Harrie van Lankvelt Zaaltoernooi. Een fijne opwarmer voor alle teams en scheidsrechters zodat ze straks klaar zijn voor de competitie.

En wat is het dan weer genieten als je op zaterdag alle die blije kindersnoetjes ziet die moegestreden hun traktatie in ontvangst mogen nemen op het podium. Dit jaar was het Harrie van Lankvelt zelf die de prijzen uitreikte aan de jongste jeugd. Ook was er een heuse selfie-hoek waar ieder met allerlei gekke attributen op de foto werd vastgelegd, dat kon mooi tussen de wedstrijdjes door.
 
‘s middags en zondag was de oudere jeugd en senioren aan de beurt en ook hier werd fanatiek doch sportief gestreden voor elk punt. Er werden nieuwe tactieken uitgeprobeerd en getest.
Verder is het toernooi altijd uitermate geschikt voor nieuwe scheidsrechters om eens zonder druk te ervaren hoe het is om een wedstrijd te begeleiden. Ze deden het super. Nogmaals een grote dank voor alle scheidsrechters en andere vrijwilligers die deze twee dagen er- voor hebben gezorgd dat alles goed is verlopen.

Alle teams veel succes in de zaal!