Ga terug
Erp – Zondag 21 februari speelde De Korfrakkers een thuiswedstrijd tegen Prinses Irene uit Nistelrode. Voor Prinses Irene is deze wedstrijd een van de laatste strohalmen om punten te pakken om niet te degraderen. Voor De Korfrakkers is het een lekkere wedstrijd om zich klaar te gaan maken voor de play-offs.
 
De wedstrijd ging in het begin gelijk op tot 2-2. Daarna liepen de Erpsen uit naar een ruime ruststand van 11-4 en leek de wedstrijd gespeeld.
 
Na rust startte Prinses Irene erg goed maar na de 13-10 liep De Korfrakkers weg naar een grote uitslag. De Erpsen scoorden maar liefst 9 doelpunten op rij voordat Prinses Irene de laatste treffer voor haar rekening nam. De bereikte eindstand werd 25-14. Het was verder een leuke pot om naar te kijken en voor de toeschouwers kwamen er leuke doelpunten voor bij.
 
Volgende week volgt de laatste competitiewedstrijd tegen DDW wat waarschijnlijk ook de tegenstander wordt in de play-offs. De grote vraag is dan wie wat laat zien volgende week? Gaat DDW verstoppertje spelen of gaat het een gewone wedstrijd worden met veel strijd?
 
Scores:
Maud Kanters 6
Monique vd Ven 4
Eline Kerkhof 4
Maud v Boxtel 4
Janine Delisse 2
Chantal vd Akker 1
Janine v Wanrooij 1
Anke Verstraten 1
Heleen vd Nieuwenhof 1
Maaike v Oort 1