Ga terug
Reusel, zondag 18 december. Voor De Korfrakkers stond er een uitwedstrijd tegen Rosolo op het programma. De Korfrakkers is koploper terwijl Rosolo nog vecht om in de top 4 te komen.
 
Rosolo vocht zich ook in de wedstrijd door vrij snel op een 2-0 voorsprong te komen. De Korfrakkers verdedigde slecht waardoor er onrust ontstond. Dit werd door Rosolo goed afgestraft. Het lukte De Korfrakkers onvoldoende om aan te haken waardoor de Reuselse voorsprong zelfs opliep naar 5-1. In het vervolg lukte dat wel en het gat werd verkleind naar 5-4 door onder andere een mooi doelpunt van Maud Beekmans met een mooi kansje bij de korf. Tegen het einde van de eerste helft vielen de scores om en om, resulterend in een ruststand van 11-9 in het voordeel van Rosolo.
 
Direct na rust verkleinde Maud Kanters met een mooie kans onder de korf het gat naar 1 doelpunt verschil. Toch duurde het tot 16-16 voordat er voor de eerste keer een gelijke stand op het bord kwam te staan. De spanning in de zaal was goed voelbaar voor de speelsters en het publiek. De scores bleven om en om vallen, richting een gelijkspel. Chantal van de Akker nam met een mooi schot van afstand het laatste doelpunt voor haar rekening waardoor De Korfrakkers voor de tweede keer dit seizoen de punten moest delen. Eindstand 18-18.
 
De laatste wedstrijd van De Korfrakkers van 2016 vind plaats in Luyksgestel tegen Stormvogels op 24 december om 13.15 uur.