Ga terug
 Erp, zondag 8 januari. Een moeilijke wedstrijd ging het worden tegen Stormvogels uit Luijksgestel; daar was iedereen zich zeer van bewust. De uitwedstrijd op 24 december werd met hangen en wurgen tot een overwinning gebracht. De puntjes waren op de welbekende i gezet om aanvallend beter de verdediging van Stormvogels uit te spelen. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Stormvogels naar Erp was gekomen om de strijd wederom aan te gaan om dit keer de overwinning mee naar huis te nemen.

In de 7e minuut opende Monique vd Ven de score en pas in de 11e minuut kwam Stormvogels langszij. De organisatie bij De Korfrakkers stond op dat moment niet goed en binnen 3 minuten liep de tegenstander uit naar 1-4. De strijdlust werd steeds groter en het verschil kon worden teruggebracht naar 1 doelpunt tot 7-8. Met nog twee minuten tot de rust wist Stormvogels twee keer te scoren omdat De Korfrakkers verdedigend steken liet vallen. Met een ruststand van 7-10 werd er in de kleedkamer duidelijk gemaakt dat deze achterstand snel teruggebracht moest worden.

Meteen vanaf het fluitsignaal was duidelijk dat de gezichten maar 1 vizier hadden: Terugpakken op de momenten waar het moest. Met rust de snelheid in de aanval gebruiken om de verdediging van Stormvogels te laten wankelen. Het zag er aanvankelijk goed uit. 12 minuten na rust maakte Eline Kerkhof de gelijkmaker en kwam de stand op 12-12. Met afstandsschoten van Ingrid Claasse en Eline Kerkhof en een strakke strafworp van Janine Delisse kwam de voorsprong op 15-13. Coach Jacques Kop Janssen gebruikte een time out om de verdediging te laten focussen, maar zijn aanwijzingen vielen helaas in het water door twee verdedigingsfouten. Jet van Gerwen kon de gelijkmaker nog maken tot 16-16, maar Stormvogels was ijzig kalm en strafte verdedigende zwakheden genadeloos af. Ze trokken in de laatste minuut de overwinning naar zich toe. Eindstand 16-17. Alle credits voor het team uit Luyksgestel. Daar waar De Korfrakkers mooie aanvallen niet kon verzilveren, waren de dames van Stormvogels wel zeer doeltreffend, waar de verdediging van Korfrakkers de focus niet vast kon houden.