Ga terug
Erp, zondag 15 januari. Vandaag stond de topper op de planning: De Korfrakkers tegen Be Quick. In zaal Ter AA was veel publiek. Beide teams waren gebrand om de 2 punten eigen te maken. En zo begon de wedstrijd ook. 
 
De Korfrakkers begon fel. Na 4 minuten stond het 2-0 in het voordeel van de Erpse dames. Be Quick antwoordde al snel met een succesvolle doorloopbal. Het tempo lag hoog en het spel was goed. Er werd dynamisch gekorfbald. Mooie aanvallen die uiteindelijk werden beloond met rake schoten van afstand. Via 4-1 en 4-2 werd er gerust met 6-2. 
 
Na rust deden de dames van De Korfrakkers er nog een schepje bovenop. Een afstandsschot en een strafworp zorgden voor een riante 8-2 voorsprong. Na 6 minuten werd het spel wat rommeliger en werd er in fases te statisch gekorfbald. Be Quick reageerde hierop en profiteerde er van. De Nulandsen kwamen steeds dichterbij. Na 10 minuten was het 9-6 en na 17 minuten stond er voor het eerst een gelijke stand op het scorebord: 11-11. Met nog 8 minuten op de klok beloofde het een spannende eindfase te worden. De Korfrakkers scoorde iedere keer iets eerder dan Be Quick maar Be Quick bleef aanhaken wat resulteerde in een eindstand van 14-14. Een goede eerste helft, een matige tweede helft, maar vooral een spannende wedstrijd. Ieder één punt. 
 
Volgende week speelt De Korfrakkers uit tegen hekkensluiter Corridor. Aanvang 15.10 uur te Son en Breugel.