Ga terug

Erp, zondag 12 februari. Spes uit Milsbeek kwam op bezoek op de voorlaatste competitiedag van de zaalcompetitie. Voor Spes was winst de laatste kans om de play offs te kunnen bereiken; De Korfrakkers wil graag de eerste plaats behouden.

De wedstrijd ging de eerste helft gelijk op. Er werd door beide teams weinig gescoord en het tempo in het spel was laag. Waar De Korfrakkers scoorde uit afstandsschoten, vielen de doelpunten aan de kant van Milsbeek vooral uit vrije worpen. Beide teams hadden een voorsprong van maximaal 2 punten maar de ruststand was toch weer gelijk: 8-8.

In de tweede helft nam Spes een voorsprong 8-10. Waar De Korfrakkers faalde in de afwerking verzuimde Spes om meer afstand te nemen. Pas na 12 doelpuntloze minuten aan Erpse zijde kwam De Korfrakkers pas weer tot scoren. Het aanvalsspel van De Korfrakkers werd aangepast om meer druk te zetten op de verdediging van Spes.  De stand werd 10-10 en toen kon De Korfrakkers doordrukken en een voorsprong bewerkstelligen. Spes kwam er niet meer aan te pas wat resulteerde in een ruime eindstand van 16-12 op het scorebord.

Scores:

Monique v.d. Ven 1                      Eline Kerkhof  1

Ingrid Claasse   2                          Marlou Hulsen 3
Jet van Gerwen 4                          Maud Beekmans 2
Maud Kanters 2                            Chantal v.d. Akker 1
 
De laatste competitiewedstrijd is op een thuiswedstrijd tegen Rosolo op 19 februari in Ter Aa. Deze dag wordt de tegenstander van de play offs duidelijk.
De eerste play off wedstrijd is op 5 maart in Ter Aa.

De standenlijst per 12 februari

1 De Korfrakkers 1 13 21              
2 Swift (V) 1 13 18              
3 Be Quick 1 13 17              
4 DDW 1 13 15              
5 Rosolo 1 13 13