Ga terug
n sporthal Ter Aa in Erp startte om 15.00 uur de wedstrijd tussen De Korfrakkers en Spes. Spes speelde frank en vrij; het team wilde vooral een leuke, sprankelende wedstrijd spe- len. De Korfrakkers wilden vooral winnen om de kansen om op de tweede plaats te eindigen te vergroten.
 
De wedstrijd kwam desondanks moeizaam op gang. Pas na 10 minuten werd de doelpunten- machine echt geopend. Tot 10 minuten voor rust bleef de stand gelijk oplopen, maar Monique v.d. Ven was op schot en de Korfrakkers sloegen een gaatje, dat door Spes niet meer gedicht kon worden. De ruststand van 10-6 gaf de het verschil in de wedstrijd goed weer.

In de tweede helft kwam Spes sterk uit de startblokken en kroop dichterbij tot 10-8 door twee mooie afstandsschoten. De Korfrakkers hadden hun tactiek enigszins aangepast met het oog op de kruis nales van volgende week. De wedstrijd kreeg weer de uitstraling vantwee teams die allebei wilden winnen. De duels werden fysieker en vooral ook boeiender om naar te kijken. Mooi opgezette aanvallen in beide vakken konden niet altijd afgerond worden naar het einde van de wedstrijd toe en de eindstand na 50 minuten zuivere speel- tijd was 16-11.
 
Op zondag 4 maart zullen in sporthal Ter Aa twee belangrijke wedstrijd gespeeld worden. De aanvangstijden zijn – bij het schrijven van dit verslag – nog niet bekend, maar we hopen op heel veel publiek om onze senioren 1 en senioren 2 aan te moedigen.