Ga terug

Pupillen D1 overklast haar tegenstanders

 
Traditioneel de laatste jaren is het Top D-toernooi tijdens de veldfinale. De beste D-teams strijden dan tegen elkaar om zo uit te maken wie dit jaar het beste team is.
 
Swift was de eerste tegenstander zondag in Roermond en eerlijk is eerlijk, de wedstrijd verliep zoals verwacht. De Erpse pupillen waren duidelijk beter en legden zoveel druk op bij de Veldense meisjes dat zij eigenlijk niets konden. Bij rust stond er al een ruime voorsprong op het bord en na de rust scoorde men vrolijk door zodat met 14-3 werd gewonnen.
 
Ook Rosolo de 2e tegenstander won met ongeveer dezelfde cijfers van Swift dus zou de wedstrijd tegen hen een echte finale worden.
Juist in deze wedstrijd kwam echter alles wat men dit seizoen geleerd had naar boven. De mooiste combinaties werden gemaakt iedereen kwam wel in de positie om te scoren.Ook verdedigend stond het supersterk en Rosolo kon amper iets terug doen. Ook deze wedstrijd was met de rust al gespeeld. Maar er werd heel fel doorgespeeld.
 
Zelfs de scheidsrechter die wel medelijden had met Rosolo, stond te applaudisseren bij een prachtig afgerond doelpunt na een snelle combinatie. Het werd uiteindelijk 16-4 waardoor de champagne en confetti ontkurkt kon worden.
 
Monique had iets meer tegenstand verwacht van de Reuselse D1 maar was trots op wat haar team liet zien.
 
Super meiden !