Ga terug

1. Nieuwe leden zich opgeven bij Ineke Beekmans 0413-212081 of via penningmeester@korfrakkers.nl. Het inschijfformulier vindt u hier. Algemene voorwaarden vindt u hier.

2. De Korfrakkers spelen twee competities namelijk een zaalcompetitie en veldcompetitie. Zaalcompetitie in Ter AA en veldcompetitie op ons sportcomplex aan de Watermolenweg. De wedstrijden zijn op zaterdag en zondag (uitgezonderd de midweek en recreanten).

3. Bij uitwedstrijden vertrekken we altijd bij het clubgebouw.

4. Zorg ervoor dat uw kind op tijd op de training aanwezig is.

5. Bij trainingen en wedstrijden geen ouders in de kleedkamers. Alleen de teambegeleidsters en leidsters helpen de kinderen met omkleden, anders wordt het te druk.

6. Er wordt in trainingskleren getraind. Dus geen spijkerbroek of strakke blouses. Hierin kunnen de kinderen zich niet prettig bewegen.

7. Op het gras wordt er met voetbalschoenen gespeeld en in de zaal met stevige gymschoenen. (non marking zool)

8. Als uw kind ziek is voor een training of wedstrijd, telefonisch bij de leidster van het team afmelden.

9. Tijdens vakanties gaan de trainingen gewoon door, behalve voor de jeugd t/m D-pupillen, behalve in de kerstvakantie, dan is Ter AA gesloten.

10. Als wedstrijden of trainingen niet doorgaan worden de kinderen gebeld door hun leidsters. Geen bericht wil dus zeggen dat het gewoon doorgaat. Bij slecht weer gaan de trainingen altijd door. Er wordt dan binnen in het clubgebouw iets leuks voor de kinderen gedaan.

11. Als uw kind voor een wedstrijd verhinderd is, dit graag zo snel mogelijk aan de leidster doorgeven.

12. Wedstrijden spelen we in een zwart rokje, oranje shirt en zwarte sokken.
Rokje is te koop bij Intersport.

13. Het shirt is van de club en wordt door één persoon gewassen, namelijk de teambegeleidster. Zij krijgt daarvoor een kleine vergoeding.

14. Bij uitwedstrijden wordt er om beurten gereden, als je ingedeeld bent en je zou verhinderd zijn, dan zelf graag voor vervanging zorgen.

15. Bij het rijden naar uitwedstrijden blijven we zoveel mogelijk bij elkaar. De verkeersregels worden in acht genomen.

16. In de auto's mag niet gegeten of gedronken worden.

17. Laat waardevolle spullen thuis.

18. Geef het kind haar voetbalschoenen mee in een plastic tas (nog niet aandoen), omdat deze na de wedstrijd soms erg vies zijn. Zo blijven de auto's schoon.

19. Na de wedstrijden worden de welpen en F-pupillen thuis gebracht.

20. Per 1 januari 2006 is een stoelverhoger in de auto verplicht voor kinderen kleiner dan 135 cm. Ouders regelen zelf dat ze met rijden naar wedstrijden deze ter beschikking hebben. Of een kind dat bij iemand anders in de auto zit kan zelf haar stoelverhoger meebrengen.

21. De verantwoording i.v.m. deze regels ligt bij de chauffeur.

22. Het is niet altijd mogelijk dat kinderen bij elkaar in het team zitten, wel wordt er rekening gehouden met kinderen van dezelfde school.

Hopelijk hebben wij jullie genoeg geïnformeerd, en kunt u met uw kind een plezierige tijd bij onze vereniging doorbrengen.