Ga terug
Beste Korfrakker,
 
De Grote clubactie komt er weer aan!!
 
Onderstaand nog even een korte uitleg:
 
De Grote Clubactie-loterij wordt elk jaar georganiseerd. Alle verenigingen in Nederland kunnen meedoen. De leden verkopen loten aan familie, buren en/of vrienden. Van elk lot dat verkocht wordt gaat 80% direct naar onze vereniging.
Dus door mee te doen aan de Grote Clubactie, ontvangen wij een extra zakcent om bijvoorbeeld activiteiten te organiseren of nieuwe materialen te kopen.
En als klap op de vuurpijl maken de kopers van een lot kans op mooie prijzen.
 
Voor alle spelende leden die op 1 oktober (peildatum) 7 jaar of ouder zijn zit de aanschaf van 3 loten in de contributie.
Je kan de loten doorverkopen.
 
Daarnaast is het natuurlijk fantastisch als je ook nog met een verkoopboekje op pad gaat.
 
Er zijn verschillende acties op touw gezet door de Grote Clubactie:
 
20 loten actie 2015
Alle deelnemers t/m 13 jaar die 20 loten of meer verkopen, ontvangen 1 gratis pretparkkaartje (geldig bij Duinrell, Bobbejaanland en Slagharen in combinatie met 1 volbetalende persoon) of fikse korting op producten van Masita.
 

Verkoopwedstrijd
Daarnaast wordt natuurlijk ook de verkoopwedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd is ook speciaal voor lotenverkopers t/m 13 jaar.
De beste lotenverkopers van Nederland maken kans op een iPad, een fiets van Matrabike of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Onder alle inzendingen wordt ook nog eens een teamprijs verloot. Jouw team wordt dan volledig aangekleed door Masita. Alle actievoorwaarden staan gepubliceerd op www.kids.clubactie.nl.
 
Wij als vereniging zijn heel blij met jullie inzet en willen er daarom nog een schepje boven op doen.
Diegene die voor onze vereniging de meeste loten verkoopt (minimaal 20 loten) ontvangt een originele korfbal bal gesigneerd door de selectie van de Korfrakkers*.
 
Vanaf 11 september worden de loten uitgedeeld via de coachtes/trainers.
De verkoop gaat op zaterdag 19 september van start.
 
We wensen jullie alvast heel veel succes!
 
Bestuur Korfrakkers Erp
 
*Bij gelijke aantallen zal er geloot worden.