Ga terug
Beste trouwe supporters,
Ook in de binnencompetitie zijn wij, de A2, goed van start gegaan. Dit zorgde ervoor dat wij onze kampioenswedstrijd op 16 maart konden spelen. Maar deze wedstrijd moest wel gewonnen worden anders was het afgelopen met de pret. Dus het hele team kwam vol spanning het kleedlokaal binnen.

De voorbespreking van de wedstrijd, die werd uitgevoerd door Debby, was intens. In het kleedlokaal werd al gezweet voordat er überhaupt werd gesport. Toch liepen we vol zelfvertrouwen het kleedlokaal uit. Dit zelfvertrouwen zakte helaas wel waar na het warm- lopen, want hierbij kregen vele van ons het gevoel dat ze een conditie hebben van een luiaard met astma. Gelukkig herpakten wij ons tijdens het inschieten, dit gold helaas niet voor Imke. Zij kneusde 2 vingers tijdens het inschieten, dit weerhield haar er echter niet van om de wedstrijd te spelen. Na het fluitje van de scheidsrechter was het tijd voor onze oorlogskreet. De yelster (Mathilde) keert haar longen binnenste buiten om het team te mo- tiveren. De yel is simpel maar toch effectief. “WAT GAAN WE DOEN?! WINNEN!!, werd luid en duidelijk geroepen. De wedstrijd begon met een 0-3 achterstand voor De Korfrakkers. Dit deden we natuurlijk met een reden, we moeten onze trouwe supporters natuurlijk een mooie wedstrijd bezorgen. We zagen de spanning op de tribune stijgen, dus besloten maar om echt ons best te doen. Om het nog een beetje spannend te houden gingen we met 7-4 de rust in.

Na een goed praatje van Debby gingen we fanatiek de 2e helft in. In deze helft lieten we onze supporters zien wie wij zijn, de kam- pioenen. Er werd gevochten voor de bal en gefocust op het schot, iedereen werkte voor elkaar en dat zorgde voor mooie doelpunten. Tot de laatste seconden van de wedstrijd werd er gestreden, want er werd in de laatste 10 seconden nog gescoord, en waren wij met een mooie overwinning van 15-8, de kampioenen.

Dit werd natuurlijk direct gevierd! Vanuit de club ontvingen we zeer gewaardeerde felicitaties en ook onze trouwe supporters en ouders waren trots ons. In de kantine werd de 3e helft gevierd onder het genot van taart en een lekker wijntje. Hierbij werd ook besloten om met z’n allen te gaan uit eten en om op stap te gaan, want dit moest gevierd worden!

Na dit mooie kampioenschap gaan wij over een paar weken met goede moed de buitencompetitie in!

Dus trouwe supporters wij zien jullie daar! Joejoe De A2