Ga terug
Het verlies van 7-6 van vorig jaar stond de mannen nog duidelijk op hun netvlies gebrand. Er moest dus gerevancheerd worden en na veel overleg met de dames van het 4e van De Korfrakkers was er afgesproken om elkaar te treffen op het korfbalveld in Erp op donderdagavond 31 oktober om 20.00 uur. Voor beide partijen gold de afspraak dat er geen speelster/spelers van selectie elftallen zouden worden ingevlogen. Om 20.00 uur stipt werd het beginsignaal gefloten door de scheidsrechter. Dit was in de beleving van de heren het enige correcte fluitsignaal. Over alle andere beslissingen werden serieuze twijfels geuit door de heren. Met de rust was het 3-4 voor de dames van De Korfrakkers. Dit door 3 gemaakte stippen. 

Na de rust herpakten de mannen zich en kwamen voortreffelijk terug in het spel. 

Uiteindelijk gingen ze er dan ook met de winst vandoor. Eindstand 5-4. De derde helft werd ook ruim door de heren gewonnen. Echter uit privacy oogpunt kunnen wij deze stand niet vermelden.

De eerste geluiden voor een 3e wedstrijd, nu in de zaal, zijn al gehoord. Maar dan lijkt het de heren verstandig dat de dames eerst in training gaan voordat ze deze uitdaging aangaan.