Ga terug
Erp, zondag 10 februari. De wedstrijd van de nummer 1 tegen de nummer laatst op de ranglijst. Maar zoals de voorzitter tijdens de line up al aangaf; ODC is een goed korfballende ploeg, die het tegenstanders elke week moeilijk maakt.

En zo was ook precies de eerste helft; het eerste doelpunt werd gescoord door ODC uit een doorloopbal, waarna de stand gelijk werd getrokken door een kansje van Erpse zijde. De scores gingen over en weer. De Korfrakkers was aanvallend zoekend naar de opening; ODC was in het eerste gedeelte zuiver in hun afstandsschot. De ruststand 8-8 gaf de verhoudingen in de wedstrijd goed weer.

In de tweede helft nam De Korfrakkers meteen het initiatief, maar ODC kon blijven volgen. Pas bij een stand van 10-10 kon De Korfrakkers uit gaan lopen en de aanvallen spelen, die ze graag wilde. Drie afstandsschoten brachten de stand op 13-10 en toen was het verweer van ODC gebroken. De wedstrijd werd in het verdere gevolg gemakkelijk uitgespeeld. Ook de junioren kregen nog hun speelminuten de laatste 5 minuten. De eindstand werd 21-14.