Ga terug
Geffen, zondag 17 februari. Elke wedstrijd die in de topklasse nog gespeeld wordt, is een finale. Voor de tegenstander dan. De Korfrakkers is namelijk al verzekerd van een halve finaleplek. Er zijn nog veel teams die strijden voor een plaats bij de eerste 4; een plek die recht geeft op het spelen van play offs.

Be Quick is één van die teams. Vanaf minuut 1 waren de messen geslepen. Binnen 7 minuten kwam Be Quick op een 4-0 voorsprong. Pas in de 8e minuut scoorde Jet van Gerwe het eerste Erpse doelpunt. Na 11 minuten werd de stand gelijk gebracht op 4-4. Vanaf dat moment was de wedstrijd spannend en vielen de doelpunten over en weer. Het was steeds Be Quick dat op voorsprong kwam, en De Korfrakkers dat antwoord gaf met de gelijkmaker. In de 24e minuut van de eerste helft sloeg Be Quick een gaatje van 2 doelpunten en de ruststand was 11-9.

In de tweede helft lukte het Be Quick om een gat te slaan van 3 doelpunten, maar De Korfrakkers kwam terug van 14-11 naar 14-13. Het spel aan de kant van De Korfrakkers werd beter; de afronding was helaas minder. Be Quick liep uit naar een voorsprong van 17-13; een gat dat niet meer gedicht kon worden. De missie van Be Quick bleef overeind staan en ze waren in hun fysieke spel, dat vaak op of over het randje was, de meerdere in met name de persoonlijke duels. De eindstand werd 20-17.