Ga terug
Erp. Zaterdag 25 mei stond weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Thuis tegen Spes uit Milsbeek. Het verschil tussen nummer 1 en nummer 4 op de ranglijst is maar 2 punten, dus verliezen is geen optie als je mee wil blijven doen in de strijd om het Nederlands Kampioenschap op 23 juni. Voor de wedstrijd werd daar iets aan toegevoegd: punten halen is belangrijk, maar dat we als een sterk collectief moeten spelen moest de basis zijn.

De wedstrijd begon van beide kanten wat onzeker en mooie aanvallen bleven uit. De score werd geopend door De Korfrakkers en strijdlustig werd er door gegaan. Het werd 5-0 voordat Spes iets terug kon doen. Spes bleef gefocust op scoren en kon terugkomen tot 5-3. Net voor rust scoorde De Korfrakkers 6-3.

In de tweede helft bij een stand van 8-5 werd De Korfrakkers aanvallend wat slordiger in de passing en afronding en knokte Spes zich terug naar 8-7. Vanaf dat moment pakte De Korfrakkers de regie weer in handen. De doelpunten vielen weer op het juiste moment en pas in de laatste 10 minuten kon de winst niet meer ontgaan. Met een eindstand van 14-10 werden goede zaken gedaan richting de top van het klassement.

Zondag 2 juni staat de laatste competitiewedstrijd uit naar Prinses Irene op het programma. Bij winst eindigen we op de eerste plaats. Dat is de eerste stap richting de finale in Roermond.